Trening

Naš tim čini tim specijalizovanih terapeuta, lekara i trenera ujedinjenih u zajedničkoj misiji primene nauke u sportu. Naš tim primenjuje svoja ekspertska znanja kako u radu sa profesionalnim sportistima u gotovo svim našim sportskim reprezentacijama i velikim timovima, ali i kroz rad sa rekreativnima i svima koji žele da unaprede svoju formu i fizičke performanse. Osim što će o vama brinuti tim eminentnih stručnjaka, biće vam dostupna i najsavremenija tehnologija koju će naši obučeni kadrovi iskoristiti u cilju obezbeđivanja najoptimalnijih rezultata u najkraćem vremenskom roku.

Individualni trening

Svi naši treneri su diplomirani stručnjaci u oblasti fizičkog vaspitanja, sporta i fizioterapije. Bilo da ste početnik ili dugogodišnji vežbač, rekreativan ili profesionalni sportista, neko kome treba povremena rekreacija ili specijalizovani program vežbanja, naš personalizovani i individualni pristup garantuje željene rezultate, a sve u skladu sa fizičkom spremom i kapacitetima klijenta i njegovim željama i ciljevima. Posetite nas na nekoj od naših lokacija i uverite se i sami zašto individualni trening daje najbolje rezultate u najkraćem mogućem roku.

Funkcionalni trening

Funkcionalni trening predstavlja kombinaciju snage, agilnosti, koordinacije, ravnoteže, mobilnosti i brzine, sa ciljem da se telo pripremi na zajedničko, skladno i koordinisano delovanje u svakodnevnim životnim aktivnostima. Funkcionalni treningom zapravo dominiraju prirodni oblici i obrasci kretanja uz korišćenje funkcionalnih rekvizita, čime ovaj tip treninga aktivira mahom velike mišićne grupe i zahteva koordinisane akcije čitavog tela, kao i aktivaciju više zglobova i mišićnih grupa u jednom pokretu. Zbog toga što zahteva dobru motoriku i pravilno izvođenje, kao i korišćenje velikog broja rekvizita i vežbi za najrazličitije mišićne grupe, od velike je važnosti da vas kroz funkcionalni trening vodi profesionalni trener.

Korektivni program za decu

Korektivne vežbe kod dece su bitne ne samo u korekciji deformiteta kičmenog stuba, stopala i sl, već i radi ravnomernog razvoja tela – dete će pravilno rasti i razvijati se samo ako su svi mišići u balansu. Korektivne vežbe se ne izvode samo ukoliko dete već ima neki deformitet koji treba korigovati, već i preventivno, da bi se telo pravilno i ravnomerno razvijalo u svim fazama rasta. U našem specijalizovanom centru Fizio Perform Kids posvetili smo se upravo najmlađima i nudimo korektivni program za decu.

Priprema profesionalnih sportista

Priprema profesionalnih sportista zauzima posebno mesto u spektru naših usluga. Naš Fizio Perform centar na Senjaku posebno je dizajniran i opremljen tako da profesionalnim sportistima pruži sve uslove za unapređenje njihovih sportskih performansi, ali i prevenciju nastanka povreda. Naš tim stručnjaka će do detalja planirati i sprovesti unapređenje motoričkih sposobnosti (snaga, brzina, eksplozivnost, izdržljivost, agilnost, koordinacija i gipkost) svakog sportiste